Mövenpick

Het beste van de natuur

Bij Mövenpick geloven wij dat de beste momenten ontstaan uit eenvoudige dingen
in een buitengewone manier. Wij geloven dat door pure, natuurlijk ingrediënten met room uit de Alpen te mengen, wij een heerlijke premium ijservaring creëren.  

Creatief denkende ambachtsman

Het merk Mövenpick opgericht in 1961 biedt al meer dan 35 jaar ijsliefhebbers over de hele wereld plezier. Als pioneer in het gebruik van toevoegingen en sauzen in ijs, heeft het merk unieke smaken ontwikkeld zoals Caramelita (gemaakt met stukjes karamel, handgemaakt in Zwitserland) of Swiss Chocolate, met de chocolade waar het thuisland Zwitserland om bekend staat.


Vanaf de start heeft Mövenpick een volledig natuurlijk beleid toegepast op het assortiment ijs. Dat betekent dat Mövenpick de producten maakt zonder kunstmatige toevoegingen, zonder kunstmatige smaakstoffen en zonder kunstmatige kleurstoffen. Daarnaast blijven we creatief denken en omarmen we nieuwe smaken en trends.

Room uit de Alpen

Het belangrijkste ingrediënt van het Mövenpick ijs is room! Daarom wordt alleen de beste melk gebruikt. De meeste van onze boeren die de melk voor het ijs van Mövenpick leveren hebben kleine boerderijen met zo'n 25 koeien. Koeien die in de rust van de Zwitserse Alpen staan. De koeien worden gehouden in open stallen met vrije toegang tot de wei. De koeien grazen buiten op het Alpen gras, bloemen en kruiden wat uiteindelijk ons roomijs zo uniek maakt.

Sorbets

De hoofdingrediënten in onze sorbets zijn gepureerd fruit met daarin stukjes fruit, zodat je van een intense fruitsmaak kunt genieten.

The art of Swiss Ice Cream

Mövenpick ijs wordt gemaakt met de beste ingrediënten die de natuur te bieden heeft. Heerlijke bourbon vanillepeulen uit Madagaskar, cacaobonen uit Venezuela en zoete ahornsiroop uit Canada. Ervaring heeft Mövenpick geleerd dat zelfs de kleinste variatie qua ingrediënten een groots verschil maakt in smaak en daarom is geen afstand hen te ver om de lekkerste producten te kunnen verwerken in hun ijs.

Uitgelichte artikelen

Geen producten gevonden voor deze selectie.
    Ik heb eenvraag