Patak’s Indiase Keuken

Patak’s, opgericht in 1957 in Engeland, is uitgegroeid tot een begrip ook in Nederland – met producten, die worden gebruikt door professionele koks en thuiskoks over de hele wereld.

De Indiase keuken is kenmerkend door de kwaliteit van de kruiden en specerijen. Bij het maalproces komen aromatische oliën uit de kruiden vrij, die de heerlijke smaken creëren, die je proeft in de Indiase keuken.

 

Patak’s is gepassioneerd over Indiaas eten en willen de geheimen van deze wereldse keuken met je delen. We willen inspireren en jou het vertrouwen geven om een wereld van de Indiase keuken te leren kennen of dat nu een nieuwe currycreatie is of een smakelijke variant op je bekende favorieten.

Indiase gerechten zijn tegenwoordig onmisbaar in restaurants; Butter Chicken, Tikka Masala. Korma of een Tandoori gerecht. Ieder gerecht heeft een unieke smaakmaker. Maak het gerecht compleet met Naanbrood, Pappadums, Mango Chutney of Pappadum Snacks. Deze gerechten zijn niet weg te denken uit de kleurrijke wereldkeukens!

 

De rijke smaken van de Indiase keuken, maar kan ook net even op een andere manier worden bereid.  Verwerk een schepje curry eens in een dressing of trakteer je gasten op een goedgevulde wrap met kip tikka masala. De curry paste kunnen ook worden gebruikt voor een rub, voor vlees, kip en vis.

Juist door de smaakmakers van Patak’s heb je op een makkelijke en snelle manier een Indiase smaak toegevoegd aan een gerecht.

Met de Naanbroden, Chutneys en Pappadums maak je je Indiase gerecht compleet.  

Producten van Patak's

Geen producten gevonden voor deze selectie.
    Ik heb eenvraag