Victoria - Strong Blond Belgian beer

Victoria wordt gebrouwen ter ere van de overwinning in 1695 van de Aartsengel Sint-Michiel, beschermheilige van Brussel, en verdedigt het eeuwenoude Belgische brouwerfgoed met zijn 100% natuurlijke en hoge kwaliteitsingrediënten. Het vecht tegen het gebruik van additieven, conserveringsmiddelen en alles wat de productie van een meesterbier kan wegnemen.

 

Met 8,5% alcohol en zijn tweede gisting op fles is Victoria het ultieme sterke en verfrissende Belgische bier. Onze brouwers selecteerden de fijnste rijst om Victoria een pure smaak en een heldere gouden kleur te geven. Het verfrissend kruidig hoparoma dat typisch is voor een klassiek sterk Belgisch blond bier is perfect gebalanceerd met fruitige toetsen afkomstig van de drie hopvariëteiten, waaronder de edelhop Saaz en Fuggle.

 

Krachtig blond, hemels licht.

Victoria in beeld

Het verhaal
De naam van onze sterke blonde is een knipoog naar het woord "overwinning“, ter herdenking van een belangrijk moment in de Belgische geschiedenis. Het Franse bombardement op Brussel in 1695 - een datum die ook elke fles siert.

 

Het logo
Om zijn Belgische wortels te eren, is op het Victoria-etiket St. Michael, patroonheilige van Brussel, te zien, wiens beelden overal in de stad en op de beroemde Grote Markt te zien zijn. Het beeld van de aartsengel die het kwaad verslaat is afkomstig van een beroemd schilderij uit 1635 van Guido Reni dat in het Vaticaan hangt! 

 

100% natuurlijk!
In deze fles is geen plaats voor artificiële ingrediënten. Victoria is gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten.  

 

Creëer de perfecte Victoria ervaring

Er wordt gebruik gemaakt van drie soorten hop, waaronder de 700 jaar oude hopsoort Saaz, plus de Fuggles hop, die een lichte bloemige toets toevoegt en de droogte die typisch is voor een sterk blond type. Victoria wordt het best geserveerd in het bijbehorende kelkglas bij een temperatuur van ongeveer 5-6 °C.

 

Bestel Victoria!

Geen producten gevonden voor deze selectie.
    Ik heb eenvraag