Moet & Chandon Brut

Moet & Chandon Brut

258,12 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Niet op voorraad
Moet & Chandon Brut
Merk
Wijnhuis
Moet & Chandon
Verkoopeenheid
Fles 300 Centiliter
Productnummer
0930463
Frankrijk - Champagne
Chardonnay Pinot Noir
Alcoholpercentage: 12,0%
Levendig
Droog
Intens
Productomschrijving Wijnomschrijving
De Brut Impérial is een non-vintage champagne, een 'Brut Sans Année'; in de assemblage zit een aanzienlijk deel van 20 a 30% vins de réserve; mooi gerijpte wijnen uit oudere jaren. De naam Brut Impérial staat voor de prettig droge smaak (Brut) en de voorkeur van keizer Napoléon voor deze champagne. De verfijnde balans van de Brut Impérial is ontstaan uit ruim 150 verschillende wijnen uit verschillende delen van de Champagne streek. De Brut Impérial heeft een assemblage van 3 verschillende druivensoorten: 30 to 40% pinot noir 30 to 40% pinot meunier en 20 to 30% chardonnay en een dosage van 9 g/l. Goud geel van kleur met een intens bouket van appel, peer en citrusfruit. Tonen van brioche, granen en verse noten. Combineer Champagne ook eens met sushi, wit vlees of fruit! De grote variant van Moët & Chandon Brut Imperial met een inhoud van maar liefst 3 liter, een topkwaliteit champagne die te boek staat als de meest gedronken champagne ter wereld!
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag