Mona Lisa Chocolate Dome Dark

Mona Lisa Chocolate Dome Dark

20,55 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Mona Lisa Chocolate Dome Dark
Merk
Wijnhuis
Mona Lisa
Verkoopeenheid
Doos 28 Stuks
Productnummer
2720119
Alcoholpercentage: 0,0%
Soja
Productomschrijving Wijnomschrijving
Decoreer jouw creaties met Mona Lisa pure chocolade domes. De decoraties zijn gemaakt van heerlijke extra bittere 64% chocolade en geven elk dessert meteen een unieke en verfijnde look. De domes hebben een afmeting van ø 65 mm en komen per 28 stuks in een doos. • Ideaal voor het versieren van je desserts, gebakjes en ijs • Oneindig aanbod aan applicaties, gebruik ze als cup, bol of dome • Gemakkelijk te breken en smelten • Gemaakt van échte Belgische en 100% duurzame Callebaut chocolade • Mona Lisa steunt en investeert in cacaoboeren in West-Afrika Over Mona Lisa Mona Lisa verrast chefs, patissiers, bakkers en chocolatiers met een uitgebreid en inspirerend decoratie assortiment dat is ontwikkeld om vorm, kleur, textuur en smaak toe te voegen aan desserts, gebak, ijs, patisserie of chocolade. Van populaire klassiekers tot vernieuwende kunstwerkjes en van ready-made decoraties tot make-it-yourself tools. Mona Lisa biedt een assortiment voor iedere chef op elk niveau.
Ingrediënten

Cacaomassa ; suiker ; cacaoboter ; cacaomassa Ecuador ; emulgator: lecithine ( SOJA ) ; natuurlijk vanille aroma

Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie2394 kJ / 572 kcal
Vetten42,2 g
waarvan verzadigde vetzuren25 g
Koolhydraten36 g
waarvan suikers33 g
Eiwitten6,3 g
Zout0,01 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag