One Way Spuitzak Comfort Clear 59X28cm

One Way Spuitzak Comfort Clear 59X28cm

25,19 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Niet op voorraad
One Way Spuitzak Comfort Clear 59X28cm
Merk
Wijnhuis
One Way
Verkoopeenheid
Doos 100 Stuks
Productnummer
5311155
Alcoholpercentage: 0,0%
Productomschrijving Wijnomschrijving
Efficiënt werken in de keuken. Daar streeft elke chef naar. Daarom spreekt elke maître de cuisine en meesterpatissier ook duidelijk een eigen voorkeur uit voor ingrediënten en benodigdheden. Wie met One Way werkt, erkent vanaf de eerste kennismaking de meerwaarde van de premium piping bag voor de professionele keuken. Die moet dan wel gebruiksklaar beschikbaar zijn. Daarom staat de dispenser in de buurt. Met één handbeweging onmiddellijk een steriel en gebruiksklaar exemplaar stevig in de hand. One Way levert dispensers voor alle varianten en maten. Nooit meer zoeken en zeer hygiënisch. De One Way premium piping bag beschikt over een multi-layer opbouw. De onderscheidende kenmerken van One Way premium piping bags zijn direct toe te schrijven aan het unieke productieproces. Want wat niet aan het oppervlak zichtbaar is, is de complexe viervoudige multilayer opbouw. De onderste laag is een geur- en smaakloze rubber coating als basis. Daarbovenop komt een dunne tweede laag die samen met de derde laag zorgt voor de intrinsieke sterkte, flexibiliteit én lekdichtheid van de spuitzak. Aan de speciale structuur van het oppervlak van de vierde toplaag, dankt de spuitzak de perfecte grip.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag