Hocras Evenementen Service

Hocras heeft alle producten, diensten en apparatuur in huis om te adviseren en te helpen bij het organiseren van een feest, receptie of evenement. We helpen graag met praktische adviezen en een groot assortiment. Niet alleen ons culinaire en drankenaanbod is zeer uitgebreid, maar ook het assortiment voor een feestelijke aankleding biedt een ruime keuze. Onze specialisten zijn altijd aanwezig om iedereen te voorzien van een gepast advies.

Evenementen op maat met de service van Hocras

Hocras heeft vele soorten disposables. Zowel ‘glaswerk’ als borden, bestek, schaaltjes, bakjes e.d. Steeds meer van deze disposables zijn gemaakt van duurzame materialen. Ook in tafelaankleding en servetten bieden wij een ruime keuze! Bij Hocras kan de stijl van het feest helemaal zelf bepaald worden. In overleg vinden we samen de juiste uitstraling bij het evenement en de gasten.
 

Geniet van de Evenementen Service van Hocras

Bij een feest horen natuurlijk allerlei dranken. Hocras biedt een uitgebreid assortiment dranken. Zo hebben we voor de tafeltap en het bierbuffet diverse soorten pilsener en bieren. Hocras heeft een frisdrankenassortiment met flesjes van 0,2 liter tot flessen van 1,5 liter. Diverse vruchtensappen zijn leverbaar in bag-in-box met een tapkraantje. Er zijn wijnen verkrijgbaar voor elk evenement. Hocras biedt rosé, rode en witte wijn in allerlei formaten, van flesjes van 18,7 cl tot bag-in-boxen met tapkraan van 5 liter. Uiteraard kunnen wij ook adviseren bij de keuze van een passend wijnarrangement. Alle dranken kunnen, op verzoek, gekoeld worden geleverd.
 

Een goede voorbereiding, met de service van Hocras

Natuurlijk hoort er ook lekker eten bij een feest. Onze eigen slagerij heeft met zorg een viertal pakketten samengesteld; basis, voorgegaard, vegetarisch en een luxe pakket. Deze zijn op bestelling - uiterlijk 3 dagen voor levering - te verkrijgen vanaf 10 personen. Indien gewenst kunnen wij de pakketten ook per persoon verpakken. Vanzelfsprekend kun je uit ons ruime assortiment vlees en/of vis zelf een pakket naar wens samenstellen. Ook voor salades, stokbroden en sauzen biedt Hocras de ideale uitkomst. Ons gehele barbecue-assortiment vind je op onze versafdelingen. Je kan het zelf ophalen, of het via onze bezorgservice laten afleveren, zodat er verder helemaal geen zorgen meer zijn.
 

Tot in detail meegedacht

Een buffet kan op vele manieren samengesteld worden. Aandachtspunten zijn: tijdstip, binnen- of buitenlocatie, aantal gasten etc. In een persoonlijk gesprek kunnen wij adviseren over de ideale combinatie van dranken en spijzen en ontvang je een voorstel op maat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op en we helpen graag met het organiseren van de ideale partij. Hocras ondersteunt klanten met kennis en ervaring en daarmee biedt zij een start voor een onvergetelijk feest!