Hocras heeft een lange en bijzondere geschiedenis in ’t Gooi. Waar we in 1925 als drankenhandel Indra ‘t Gooi met paard en wagen nog de vaten bier bij de horeca leverden, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een moderne en complete horeca groothandel voor food en non-food.

In de jaren tachtig zijn we gestart met een bezorgdienst om zo ook de grotere klanten te kunnen bedienen. Vandaag de dag staat Hocras in ’t Gooi bekend als dé horeca groothandel in food en horeca gerelateerde non-food. Door de jaren heen is onze bezorgdienst uitgegroeid tot bezorging van het gehele assortiment bij horeca en grootverbruikers in Midden-Nederland. 

Door een modern wagenpark en het optimale logistieke systeem zorgt Hocras ervoor dat alle producten dagelijks worden geleverd. Met een wagenpark in eigen beheer is flexibiliteit hier in hoge mate aanwezig. 
 

Hocras - dé horeca groothandel in food en non-food

Met het magazijn & expeditiecentrum in Almere biedt Hocras een assortiment wat bestaat uit meer dan 40.000 artikelen. Hiermee voorziet Hocras de horeca en grootverbruiker in de dagelijkse behoefte aan dranken, food, zowel vers, DKW als diepvries, en non-food. 

In onze snijderij in Bussum wordt vlees van over de hele wereld door onze eigen vleesspecialisten gekeurd en klantspecifiek gesneden en verwerkt. Dagelijks kopen onze visspecialisten verse vis van over de hele wereld in op de afslag. We hebben eigen schepen die speciaal voor ons vis vangen. 

Naast een uitgebreid assortiment biedt Hocras tevens allerlei extra services. We verzorgen, inspireren en maken trends inzichtelijk, zodat we klanten steeds weer op nieuwe ideeën kunnen brengen. We leveren aan hotels, restaurants, cafés, cafetaria en aan verenigingen, kantoren en scholen.  
Voor alle segmenten stellen wij specifieke assortimenten samen. Zo importeert onze horeca groothandel al jarenlang een exclusief wijnassortiment, aangeboden door bekende en minder bekende wijnhuizen van over de hele wereld. Kwalitatief hoog, verrassend, puur en altijd eerlijk. 

Dagelijks zijn onze inkoopspecialisten bezig met het analyseren en optimaliseren van ons assortiment. Dit betekent dat het aanbod zeer actueel is en aansluit op de vraag van horeca en grootverbruik. Wat je ook zoekt, Hocras heeft het! 
 

Full service groothandel 

Hocras is een full service groothandel. Deze relatie gaat verder dan alleen het bestellen en afleveren van onze producten. Wij willen ‘een partner in business’ zijn. Hierbij zijn flexibiliteit, meedenken en anticiperen voorbeelden van het partnership dat wij met jouw als klant willen aangaan.

Hocras is uitsluitend toegankelijk voor professionele gebruikers, zowel horeca als grootverbruikers, die in het bezit zijn van een kooppas en ingeschreven staan bij de kamer van koophandel. Een kooppas is aan te vragen door het invullen van het aanvraagformulier.

Wil je meer weten over Hocras? Ben je op zoek naar specifieke informatie over één van onze diensten? Neem dan contact op met onze klantenservice. Afhankelijk van de behoeften, zorgen zij ervoor dat je wordt teruggebeld door één van onze accountmanagers, drank- of foodspecialisten.