Logistiek Engineer (40 uur)

Is logistieke data je passie en wil je graag alles verbeteren? Maak je graag analyses en wil je binnen een team je bijdrage leveren? Dan is dit jouw nieuwe baan!
 
Wij zijn op zoek naar een:
Logistiek Engineer (40 uur)
 
Wat ga je doen?
Je volgt de logistieke processen binnen Hocras en adviseert het management in de aanpassingen daarvan. Je beschrijft processen, begeleidt de invoer ervan en audit deze periodiek. Je legt dit vast in het kwaliteitssysteem Manual Master. Wekelijks presenteer je binnen het team de logistieke prestatie. Je analyseert en licht de afwijkingen t.o.v. budget toe.
Je controleert en rapporteert dagelijks de productiviteit t.o.v. de kpi’s. Je bent projectmatig bezig met onderwerpen die gezamenlijk gekozen zijn. Met gebruik van Power BI maak je dashboards; voor jezelf, directie en voor de verschillende functie lagen binnen de organisatie. Je helpt de desbetreffende gebruikers met gebruikmaking van jouw data hun eigen focus te verbeteren. Je valideert de data samen met de business controller.
 
Plaats in de organisatie?
Je rapporteert aan de Operationeel directeur. Je valideert de data volgens de richtlijnen van de Business Controller en stelt met hem de AO vast. Je hebt met hem dus ook veel afstemming. Je werk daarnaast nauw samen met de Site manager en manager Voorraadbeheer. Je werkt collegiaal samen met andere business intelligence medewerkers binnen de organisatie. Door je functie heb je veel contacten met de hoofden van diverse logistieke en versafdelingen.
 
Wie ben je?
Je hebt natuurlijk een goed analytisch vermogen en kan vanuit de uitkomst t.o.v. de doelstelling goed adviseren en uitleggen wat de kleine stapjes moeten zijn voor de organisatie om de uiteindelijke doelstellingen te kunnen bereiken. Je presenteert graag,  weet waar je het over hebt en bent zelfverzekerd.
Je bent zelfstartend, accuraat en nieuwsgierig. Je hebt zorg, lef, je bent betrouwbaar en no nonsens.
 
Wat neem je mee?
Wat heb je en neem je mee?
Je hebt een afgeronde opleiding in supply chain. Je bent toe aan je 2e of 3e baan en wil de stap wagen naar de functie van Logistiek Engineer bij Hocras. Je hebt enkele jaren ervaring in de logistieke wereld van FMGG. Je hebt ervaring met verschillende magazijn inrichtingen en begrijpt de wereld van supply chain.
Je bent goed in de Nederlandse taal in woord en geschrift. Je kan met de MS Office pakketten omgaan, bij voorkeur ook met Power BI. Je hebt een rijbewijs B en bent woonachtig in de regio.
 
Wat bieden we jou?
Een leuke afwisselende baan met grote zelfstandigheid. Je gaat je collega’s ondersteunen met jouw data. Er wordt je nadrukkelijk gevraagd te adviseren en waar nodig de kar te trekken binnen de veranderingen van de processen. Door betere data analyses is er meer focus en gaat Hocras als zodanig beter functioneren. Daar kan jij een bijdrage aan leveren!
 
We bieden je een goed salaris overeenkomstig je ervaring en kwaliteiten. Een 40 urige werkweek, 5 weken vakantie. Pensioenregeling waarvan 2/3 door de werkgever wordt betaald. Afhankelijk van de woonplaats een reiskosten vergoeding. Een contract van 7 maanden met 1 maand proef met het vooruitzicht op een contract van onbepaalde tijd bij gebleken geschiktheid.
CAO volgend van Groothandel in Horecaproducten
 
Interesse? Solliciteer dan en stuur je CV en motivatie naar sollicitatie@hocras.nl
  
Hocras is een groothandel voor de horeca en grootverbruik. Vanuit een nieuw logistiek centrum in Almere worden de klanten dagelijks bezorgd met verschillende type vrachtwagens. Er wordt met eigen chauffeurs nationaal, regionaal en fijnmazige stadsdistributie gereden. Er is een uitgebreid assortiment dranken, dkw, diepvries, non-food en vers. De versafdelingen zijn in eigen beheer. Via concepten met assortimenten, workshops, opleidingen en speciale software tools wordt de klant ondersteund. Onze klanten zijn restaurants, hotels, café’s, sportverenigingen, lunchrooms, cafetaria’s, bedrijfs- en party cateraars en kantoren.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 
 
Functie:
Logistiek Engineer (40 uur)
 Security code