Pairfait met rood fruit en crème anglaise
4 couverts
20 minuten
vegetarisch
Ingrediënten
- 440 gr parfait
- 240 gr crème anglaise
- 1 st citroen
- 250 gr bosvruchtenmix
- 50 gr poedersuiker
- 30 gr tutti frutti
- 8 blaadjes munt
- 4 stuks chocolade noisette
- 50 gr strooidecoratie granella dark
- 30 gr crumble
Bereidingswijze
- Kook de parfait op in een steelpan en voeg hier citroen schil aan toe.
- Wanneer de substantie kookt haal het door een zeef heen en stort het in kleine siliconen vormen en dek deze af.
- Leg de parfait compositie nu voor minimaal 6 uur in de vriezer.
- Zet het rood fruit op met een klein beetje geleisuiker en maak er een compote van.
- Snijd de tutti frutti in kleine stukjes en zet dit op met suiker en een beetje water, gebruik deze later voor decoratie.
Bordopmaak
- Pak een diep bord en leg daar met een lepel een spiegel creme anglaise in.
- Leg in de anglaise de strooi decoratie.
- Leg boven op de creme anglaise de parfait.
- Garneer de parfait af met het gesuikerde fruit.
- Maak een quenelle van de kleine gesneden tutti frutti en leg die leuk op het bord neer.
- Steek kleine blaadjes munt in het gerecht.
- Decoreert het gerecht af met de crumble en de chocolade noisette.
Bestel ingrediënten