Peramor Verdejo

Peramor Verdejo

5,36 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Peramor Verdejo
Merk
Wijnhuis
Peramor
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0880270
Spanje - Rueda
Verdejo
Alcoholpercentage: 12,5%
Fris
Fruitig
Levendig
Droog
Productomschrijving Wijnomschrijving
De Spaanse wijnregio Rueda vinden we iets ten noordwesten van Madrid in de provincie Valladolid. Deze regio is de laatste jaren steeds bekender en populairder geworden onder de wijndrinkers. Met name de witte Verdejo druif is hier groot grondbezitter. 98% van de wijngaarder is beplant met witte druiven en Verdejo is verreweg het grootst vertegenwoordigd. Op ruime afstand volgen de Sauvignon Blanc en Viura druif. De wijnen die worden gemaakt van de Verdejo druif kenmerken zich door een mooi en verfrissend fruitig karakter. Dankzij het continentale klimaat zijn er hete zomers en koude winters. De meeste wijngaarden in dit gebied beginnen dan ook bij zo'n 700 meter hoogte. Door de warme temperaturen overdag maar de koelte op hoogte 's nachts ontwikkelen de druiven veel aroma's en verliezen zij bijna geen zuurgraad. Dit betekend heerlijk frisse wijnen om in de zon lekker van te genieten. De Peramor Verdjo is prachtig zacht van smaak en heeft uitgesproken aroma's van appel, peer en een beetje venkel. In de smaak vinden we mooie toetsen van tropisch fruit wat deze wijn veel smaak geeft. Fris en droog in de afdronk en heerlijk door te drinken. Erg goed te combineren bij Schaal- en schelpdieren of een klassieke paëlla.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag