Phase Bak & Braad Produkt (Vegan)

Phase Bak & Braad Produkt (Vegan)

6,83 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Vers bonus
Phase Bak & Braad Produkt (Vegan)
Merk
Wijnhuis
Phase
Verkoopeenheid
Fles 900 Milliliter
Productnummer
4310132
Alcoholpercentage: 0,0%
Vers
Productomschrijving Wijnomschrijving
Plantaardig, vloeibaar vet met een heerlijke botersmaak. Phase Bakboter bakken en braden is te gebruiken als geklaarde of geclarificeerde boter, en zeer geschikt voor bakken en braden op hoge temperaturen. De vloeibare bakolie bevat een langhoudende natuurlijke botersmaak. De olie spat niet, brandt niet aan dankzij de hoge hittebestandingheid (tot 215°C) en is daardoor meerdere malen te gebruiken. Phase bakt krokant als olie, maar dan wel met de verfijnde smaak van boter. Ideaal voor het bakken en braden van vlees of vis, zelf maken van Hollandaise en Bearnaise saus en het afwerken van groenten, pasta's en puree. Phase Professional bakken en braden is glutenvrij, lactosevrij, vegetarisch en vegan en is verkrijgbaar in een handzame fles van 900ML en een can van 3,7L voor grootverbruikers.
Ingrediënten

Plantaardige oliën 99% (zonnebloem, geheel geharde raapzaad), zout 0,78%, emulgator (zonnebloemlecithine), natuurlijk aroma, kleurstof (caroteen)

Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie3668 kJ / 877 kcal
Vetten99 g
waarvan verzadigde vetzuren13 g
Koolhydraten0,5 g
waarvan suikers0,5 g
Eiwitten0,5 g
Zout0,78 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag