Phase Bak&Braad Produkt (Vegan)

Phase Bak&Braad Produkt (Vegan)

24,13 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Vers bonus
Phase Bak&Braad Produkt (Vegan)
Merk
Wijnhuis
Phase
Verkoopeenheid
Fles 3700 Milliliter
Productnummer
4310140
Alcoholpercentage: 0,0%
Vers
Productomschrijving Wijnomschrijving
Phase Easy Browning is een bak- en braadproduct voor bereiding in combisteamer en (hetelucht)oven. Het product heeft een neutrale smaak, waardoor eigen kruiding optimaal tot zijn recht komt. Verder zorgt Phase Easy Browning voor minimaal vochtverlies tijdens het garen. Ideaal om snel en hygiënisch grote hoeveelheden gevogelte, vis, vlees of aardappelen te bereiden. Phase Easy Browning is geschikt voor een vegetarische voeding en is verkrijgbaar in een grootverbruik can van 3,7L.
Ingrediënten

Plantaardige oliën 99% (zonnebloem, geheel geharde raapzaad), zout 0,78%, emulgator (zonnebloemlecithine), natuurlijk aroma, kleurstof (caroteen)

Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie3375 kJ / 807 kcal
Vetten91 g
waarvan verzadigde vetzuren12 g
Koolhydraten0,5 g
waarvan suikers0,5 g
Eiwitten0,5 g
Zout0,72 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag