Quinta Da Valeira Port 30 Jaar Oud

Quinta Da Valeira Port 30 Jaar Oud

43,68 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Quinta Da Valeira Port 30 Jaar Oud
Merk
Wijnhuis
Quinta Da Valeira
Verkoopeenheid
Fles 500 Milliliter
Productnummer
0910085
Portugal - Douro
Touriga Franca Touriga Nacional
Alcoholpercentage: 19,5%
Elegant
Soepel
Rond
Vol
Zacht
Zoet
Productomschrijving Wijnomschrijving
Quinta de Valeira ligt in het extreem hete oosterlijke einde van Douro vallei. Omdat de wijngaarden rond de 400 en 500 meter boven zee niveau liggen pakken deze wijngaarden elk passerend briesje mee. Dit zort ervoor dat de wijngaarden vele malen koeler zijn dan de wijngaarden van andere producenten. De unieke en klassieke ligging van de wijngaarden is een droom van elke wijnmaker. De bijna 10 hectare aan wijngaarden, verdeeld over 27 hectare land, zijn allemaal biologisch en er wordt met de uiterste zorg in de wijngaarden gewerkt. De Touriga Nacional druif neemt de helft van de aanplant voor zijn rekening en zorgt dat de wijnen aromatisch en complex zijn. De Touriga Franca en Tinta Francisca zorgen voor de mooie fruittonen, frisheid en balans. Deze 30 Years Old Port heeft een prachtige geur met een reeks gedroogde vruchten. Volwassen en geconcentreerd van smaak, met vol, honingzoet fruit. Prachtig zacht, met een opmerkelijke, lange afdronk. De 30 jaar oude port van Quinta da Valeira is een fantastische aanvulling op donkere chocolade, maar kan ook alleen worden genoten als dessert op zich. De afdronk is lang en zacht en er komen veel verschillende geuren vrij. Deze port wordt niet beter van bewaren. Hij kan gelijk gedronken worden. Eenmaal geopend kan hij wel twee maanden open staan. Combineer dePort met oude Hollandse kazen of met een mooie sigaar.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag