Remia Curry Gewurz

Remia Curry Gewurz

4,47 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Remia Curry Gewurz
Merk
Wijnhuis
Remia
Verkoopeenheid
Tube 800 Milliliter
Productnummer
2311843
Alcoholpercentage: 0,0%
Vegan
Vegetarisch
Soja
Mosterd
Productomschrijving Wijnomschrijving
Remia Curry Gewürz is pikant en kruidig van smaak. Lekker bij een frikandel, frietje speciaal, hamburger of tosti. Lekker pittig en kruidig van smaak Ze zeggen dat over smaak niet te twisten valt. En toch gaan wij die uitdaging graag aan. Want Remia heeft currysmaken ontwikkeld die een ware smaaksensatie zijn. Zowel voor de liefhebber van zoet en pittig hebben we twee zeer smaakvolle curry’s in het assortiment. Voor de liefhebber van een pittige en kruidige curry is de Remia Curry Gewürz de perfecte keuze. Hij past heerlijk bij een frikadel of een frietje speciaal en is natuurlijk glutenvrij. Door onze handzame 800 ML tube kunt u makkelijk doseren en wordt een optimaal smaakbehoud gegarandeerd.
Ingrediënten

Ingrediënten: glucose-fructosestroop, water, tomatenpuree, azijn, suiker, gemodificeerd zetmeel, zout, currykruiden (MOSTERD), voedingszuur: melkzuur, raapolie, aroma (SOJA), verdikkingsmiddel: xanthaangom, conserveermiddel: kaliumsorbaat, kleurstof: karamel, zoetstoffen: acesulfaam-K en aspartaam*.

Allergenen
  • Soja
  • Mosterd
Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie927 kJ
Vetten0,6 g
waarvan verzadigde vetzuren0 g
Koolhydraten52 g
waarvan suikers47 g
Eiwitten0,5 g
Zout2,2 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag