Risso Spread & Fry

Risso Spread & Fry

10,94 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Niet op voorraad
Vers bonus
Risso Spread & Fry
Merk
Wijnhuis
Risso
Verkoopeenheid
Kuip 2 Kilo
Productnummer
4310116
Alcoholpercentage: 0,0%
Vers
Vegetarisch
Melk
Productomschrijving Wijnomschrijving
RISSO Spread & Fry Convenience in een kuip! Risso Spread & Fry is een margarine die het beste van twee werelden bij elkaar brengt: margarine en roomboter. Het is een oplossing voor alle horeca professionals die op zoek zijn naar gemak, maar die geen compromis willen doen op smaak. Risso Spread & Fry is geschikt om mee te smeren, maar ook om mee te bakken. Het is ook perfect als basis voor sauzen. De voordelen voor jou als chef: ✔Makkelijk smeerbaar ✔Heerlijke roombotersmaak ✔Ook geschikt om mee te koken ✔Ideaal voor de basis bereiding van sauzen
Ingrediënten

plantaardige oliën en vetten (koolzaad; palm; kokos; in wisselende verhoudingen); boter (MELK) (20,0%); water; emulgator (E471; lecithinen); zout (0,3%); voedingszuur (citroenzuur); conserveermiddel (E202); natuurlijk aroma; kleurstof (caroteen).Totaal vetgehalte :80 %.

Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie2966 kJ / 721 kcal
Vetten80 g
waarvan verzadigde vetzuren31 g
Koolhydraten0,5 g
waarvan suikers0,5 g
Eiwitten0,5 g
Zout0,3 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag