Rootzz Of Nature Jackfruit Balletjes

Rootzz Of Nature Jackfruit Balletjes

27,85 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Niet op voorraad
Rootzz Of Nature Jackfruit Balletjes
Merk
Wijnhuis
Rootzz Of Nature
Verkoopeenheid
Box 1920 Gram
Productnummer
4691566
Alcoholpercentage: 0,0%
Diepvries
Vegetarisch
Gluten
Ei
Productomschrijving Wijnomschrijving
De lekkerste vleesvervangers gemaakt van jackfruit, dé vega sensatie uit Azië. Van nature juicy met een lekkere bite. De jackfruit balletjes zijn direct te gebruiken in bijvoorbeeld een pasta. - Rond de 60% Jackfruit - Rijk aan eiwit en vrij van soja - Jackfruit is van nature heerlijk juicy - Met een lekkere bite - Vegetarische balletjes op basis van jackfruit Ontdooi voor gebruik. BAKPLAAT/KOEKENPAN: Verwarm een bakplaat/koekenpan op middelhoog vuur en voeg een klein beetje olie toe. Bak de jackfruit balletjes 3 á 4 minuten. Voeg eventueel naar eigen smaak kruiden toe. Roer de balletjes regelmatig om zodat ze aan alle kanten mooi gekleurd zijn en warm van binnen. Serveer direct. OVEN: Verwarm de oven voor op 180°C en verwarm de jackfruit balletjes gedurende 12 minuten. Halverwege omroeren totdat ze mooi gekleurd zijn. Voeg eventueel kruiden toe. IN SAUS: Voeg de jackfruit balletjes toe aan de warme saus en verwarm deze 6 á 7 minuten mee in de saus. ONTKOPPELD: Na het bakken, op een plaat leggen en verspreiden, af laten koelen en afdekken met plastic folie om later op 180°C 10 minuten te verwarmen.
Ingrediënten

Ingrediënten: Jackfruit (66%), gerehydrateerd TARWE-eiwit (water, TARWE-eiwit,erwteneiwit), plantaardige oliën (zonnebloem, raap), SCHARRELEI-eiwit, paneermeel (TARWEmeel, zout, gist),erwteneiwit, rijsteiwit, uienconcentraat, natuurlijk aroma, TARWEmeel, dextrose, gekarameliseerde suiker,kruiden en specerijen.

Allergenen
  • Gluten
  • Ei
Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie687 kJ
Vetten8,8 g
waarvan verzadigde vetzuren1,1 g
Koolhydraten8,5 g
waarvan suikers1,9 g
Eiwitten12,6 g
Zout1,2 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag