Ruinart R. De Ruinart

Ruinart R. De Ruinart

78,47 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Ruinart R. De Ruinart
Merk
Wijnhuis
Ruinart
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0930041
Frankrijk
Chardonnay Pinot Noir Pinot Meunier
Alcoholpercentage: 12,0%
Droog
Zwavel
Productomschrijving Wijnomschrijving
Ruinart, het oudste champagnehuis ter wereld, werd officieel opgericht op 1 september 1729 toen Nicolas Ruinart, geïnspireerd door de visie van zijn Benedictijner monnik neef Dom Thierry Ruinart, besloot naast de textielhandel ook te gaan handelen in Champagne. De chardonnay druif vormt de "gouden draad" in de vijf kwaliteitschampagnes van Ruinart, vanwege zijn levendige, frisse aroma's en pure smaak. R de Ruinart is een goede weergave van het karakter van Ruinart. Deze brut champagne bestaat uit een relatief groot aandeel chardonnay (40%), aangevuld met 49% pinot noir en 11% meunier. De champagne heeft een levendige, heldergele kleur met gouden reflecties. De smaak is evenwichtig, rond en vol, met een aanzet van goed gerijpt fruit zoals nectarines. De afdronk is lang en heeft een karakteristieke frisheid dankzij het grote aandeel chardonnay in de champagne.
Ingrediënten

BEVAT SULFIETEN

Allergenen
  • Zwavel
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag