Salitos Blue 4X6x33cl

Salitos Blue 4X6x33cl

31,10 per stuk
01 913 88a.jpg
01 913 88b.jpg
01 913 88c.jpg
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Salitos Blue 4X6x33cl
Merk
Wijnhuis
Salitos
Verkoopeenheid
Doos 24 Fles
Productnummer
0191388
Alcoholpercentage: 5,9%
Productomschrijving Wijnomschrijving
De oogverblindende blauwe kleur van SALITOS BLUE is een uitdrukking van zijn passie voor de zee en zijn Zuid-Amerikaanse oorsprong. De volle smaak van verse bessen en een fijne perlage zorgen samen voor een unieke drinkervaring. De verleidelijke blauwe kleur benadrukt ook het frisse, pure en fruitige karakter van deze drank: SALITOS BLUE toont zijn passie voor perfecte smaak op het eerste gezicht.
Ingrediënten

Ingrediënten: Fruit wine (water, glucose syup, apple- en and kiwi juice concentrate, preservative: potassium metabilsulfite, E202), water, sugar, carbon dioxide, acid: citric acid; flavouring, acidity regulator: sodium citrates; colour: E133.

Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag