Sier Bord Rond Palm Diameter 230 X H20 Mm

Sier Bord Rond Palm Diameter 230 X H20 Mm

8,98 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Sier Bord Rond Palm Diameter 230 X H20 Mm
Merk
Wijnhuis
Sier
Verkoopeenheid
Krimp 20 Stuks
Productnummer
5317608
Alcoholpercentage: 0,0%
Productomschrijving Wijnomschrijving
Palm is de een nieuwe productlijn. Volledig duurzaam en zeer eco friendly. Door de natuurlijke uitstraling, mooie nerven en vouwen in het materiaal spreekt het zeer veel mensen aan. Veel mensen denken dat dit soort producten is gemaakt van palmblad maar dat is een misverstand. Het blad van de palm waait of valt eraf en neemt een stuk bast mee. Van dat stuk bast wordt dit schitterende servies gemaakt. Volledig duurzaam en zeer eco friendly. Door de natuurlijke uitstraling, mooie nerven en vouwen in het materiaal spreekt het zeer veel mensen aan. Geschikt voor: • -20°C tot 200°C • Magnetron
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag