Smoky Mountains Hamburger 180 Gr

Smoky Mountains Hamburger 180 Gr

55,18 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Smoky Mountains Hamburger 180 Gr
Merk
Wijnhuis
Smoky Mountains
Verkoopeenheid
Doos 24 Stuks
Productnummer
4611449
Ierland
Alcoholpercentage: 0,0%
Diepvries
Mosterd
Productomschrijving Wijnomschrijving
Omschrijving Niet voor niets is deze hamburger de best verkochte hamburger onder onze klanten. Deze 100% Ierse runderburger is mooi grof van structuur en vol van smaak. Door de rasterstructuur met kleine gaatjes (ook wel chimneys genoemd), is de burger bizar snel klaar. Het is een high pressure burger, waardoor hij mooi stevig is en zelfs bevroren op de bakplaat kan (dan duurt het natuurlijk wel iets langer). De kwaliteit-prijs verhouding van deze burger is top, voor een Ierse runderburger van deze kwaliteit, betaal je normaal gesproken een stuk meer. Bereiding De gemiddelde bereidingstijd is 6 minuten. De Smoky Mountains Burger is ontdooid, maar ook bevroren eenvoudig te bereiden op een bakplaat, in een pan of op de grill. Het snelst gaat hij op de LA1560 Grill Station van Roband.
Ingrediënten

Rundvlees (95%), zout, aardappelvezel, MOSTERDmeel, specerijen.

Allergenen
  • Mosterd
Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie1208 kJ / 289 kcal
Vetten22,1 g
waarvan verzadigde vetzuren8,7 g
Koolhydraten1,1 g
waarvan suikers0,5 g
Eiwitten21,4 g
Zout1,9 g
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag