Springbok Wit Chenin Blanc

Springbok Wit Chenin Blanc

5,24 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Springbok Wit Chenin Blanc
Merk
Wijnhuis
Springbok
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0890112
Zuid-Afrika
Chenin Blanc
Alcoholpercentage: 12,5%
Fris
Licht
Droog
Intens
Zwavel
Productomschrijving Wijnomschrijving
Toch wel twee dingen waar Zuid Afrika om bekend staat en dat is natuurlijk de Springbok en de Chenin Blanc druif. Deze twee grootmachten worden samen gebracht in deze witte wijn. De oude wijngaarden van Springbok staan in een natuurlijk gebied waar veel springbokken voorkomen. Dit bepaald het landschap en geeft een betoverend gevoel. De Chenin Blanc wijngaarden zijn vandaag de dag op leeftijd en geven de wijnmaker een prachtige rijpe oogst. Dit komt mede door het perfecte klimaat in Zuid Afrika met veel zonnekracht en verfrissing van de wind die vanaf de bergen door de wijngaarden waait.
Allergenen
  • Zwavel
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag