Sproud Barista (Op Basis Van Kikkererwten)

Sproud Barista (Op Basis Van Kikkererwten)

2,39 per stuk
Actie loopt tot en met 07-05-2024
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Vers bonus
Sproud Barista (Op Basis Van Kikkererwten)
Merk
Wijnhuis
Sproud
Verkoopeenheid
Pak 1 Liter
Productnummer
4301595
Alcoholpercentage: 0,0%
Vers
Vegan
Vegetarisch
Productomschrijving Wijnomschrijving
Sproud is de nieuwe en hippe plantaardige melkvervanger. Deze plantaardige melkvervanger is gemaakt van gele spliterwten en smaakt erg goed in je koffie! Opererend vanuit Malmö, een stad vol trendsetters in het zuiden van Zweden, biedt Sproud met de erwten een nieuw alternatief voor zuiveldrank. De erwten, rijk aan eiwitten en vezels, worden in de laatste fase van de zomer geteeld en geoogst door boeren in Frankrijk en Canada. De smaak is rond en neutraal Romig en goed op te schuimen voor in koffie, perfect in thee, smoothies of bij je ontbijtgranen Geen melk, geen gluten, geen soja. Bevat calcium en vitaminen.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag