Suma Glass Protect Sp L44

Suma Glass Protect Sp L44

131,78 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Suma Glass Protect Sp L44
Merk
Wijnhuis
Suma
Verkoopeenheid
Pak 10 Liter
Productnummer
2915504
Alcoholpercentage: 0,0%
Productomschrijving Wijnomschrijving
Suma Glass Protect L44 is een alkalisch vloeibaar vaatwasmiddel die geschikt is voor gebruik in een wijde range van glaswasmachines. Naast de krachtige combinatie van alkalische en kalkbindende ingrediënten, die zorgen voor een effectieve verwijdering van vuil en vetten, bevat Glass Protect L44 een speciaal ingrediënt voor de bescherming van glaswerk tegen corrosie en nare geuren. Door de sterkklakbindende eigenschappen wordt kalkaanlsag in machine bij middelhard water voorkomen. Voordelen Voorkomt snelle glascorrosie op glaswerk  Voorkomt nare geuren in (wijn)glazen  Breekt vet in ingedroogd voedselresten af  Voorkomt kalkafzetting in de vaatwasmachine bij middelhard water Vloeibaar chloorvrij machinale vaatwas glaswasmiddel voor middelhard water, voorkomt glascorrosie en onprettige geuren in glaswerk. Veilige SafePack verpakking.
Ingrediënten

Not applicable

NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag