Topking - Koning in Fingerfood

Wij doen niet aan snacks of een snelle hap! Want met food, zelfs op klein formaat, willen we mensen altijd laten genieten van het moment. Als fingerfood producent vertalen we dat naar ‘groot formaat’ genieten. Ontwikkelen we verrassende smaken die elke gelegenheid bijzonder maken.  En doen we geen concessies aan de kwaliteit. Nooit. Daardoor zijn we eigenzinnig en kiezen wij bewust ons eigen pad, hanteren we duidelijk een transparante taal naar onze klanten en onze partners. Is het plezier van medewerkers essentieel. En iets terugdoen voor de maatschappij vanzelfsprekend!

 

Méér rendement uit elke borrel met de originele KaasTengels®

 

Het is weer tijd voor een mooie zomer met volle terrassen, met vrolijke gasten die zin hebben in een koel drankje en heerlijke KaasTengels. Speciaal daarvoor hebben we het unieke KaasPlankje ontwikkeld: makkelijker voor jou én leuk voor je gasten. 

 

Haal meer rendement uit de borrel met het KaasPlankje!
KaasTengels®, de enige echte kaasloempia’s, zijn een favoriet op het terras. Wist je dat ze in vier overheerlijke varianten verkrijgbaar zijn? Daar maak je een mooi kaasplankje mee, want daar houden Nederlanders van. Dankzij ons speciaal ontwikkelde KaasPlankje - met handige inkepingen - serveer je vanaf nu de KaasTengels® op z’n best. Dit straalt kwaliteit uit, zorgt voor meer beleving én voelt voor jouw gasten als meer waar voor hun geld.

 

Ook het KaasPlankje ontvangen?

Stuur dan een mail naar klantenservice@hocras.nl als je 3 verpakkingen van Topking hebt besteld!

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Geen producten gevonden voor deze selectie.

 

Kaastengels van Topking

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Ik heb eenvraag