Turn of the season 

Hoewel het zomerseizoen nog in volle gang is, staat het najaar toch altijd weer sneller voor de deur dan je denkt.
Tijd dus om na te denken over de kaartwissel voor het najaar. En daarbij houden we natuurlijk ook alvast de feestdagen in het achterhoofd.
In dit thema ontdek je alles over meer convenience oplossingen en artikelen, upselling en over het realiseren van meer marge aan het einde van het jaar. Dus hoe de feestdagen er dit jaar ook uit komen te zien: jij bent straks in ieder geval goed voorbereid!

Het 80/20 principe

Een gezonde marge door menuopbouw

Sous-vide

op hoofdcomponenten

Ready to serve

bijgerechten

Vega(n) kerst

met heerlijke gerechten

Less is more

eenvoudig, maar kwalitatief!

Dranken 

wijnen en apritieven

Kaasplateau

spectaculair aan tafel

Grand dessert 

met enkele handelingen

Barista café

met friandises

Uitgelichte artikelen

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Ik heb eenvraag