Unox Knaks Kip

Unox Knaks Kip

3,39 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Unox Knaks Kip
Merk
Wijnhuis
Unox
Verkoopeenheid
Blik 400 Gram
Productnummer
2050029
Alcoholpercentage: 0,0%
Gluten
Ei
Productomschrijving Wijnomschrijving
Omdat we geloven dat lekker Hollands eten begint met de beste ingrediënten, zijn deze Unox Kip Knaks bereid met vlees van scharrelkippen. En de Knaks hebben de unieke Unox-kruiding, die bestaat uit met zorg geselecteerde specerijen. Deze lekkere knakworst staat binnen een handomdraai op tafel. Maak een broodje Knaks als tussendoortje of tijdens de lunch. Onze scharrelkippen worden binnen gehouden en kunnen zowel binnen als in de overdekte uitloop scharrelen. Met deze heerlijke Unox Kip Knaks weet je zeker dat je iets goeds op tafel zet! Unox vindt het welzijn van dieren belangrijk. Daarom zijn onze Kip Knaks beloond met het Beter Leven keurmerk 1 ster van de dierenbescherming. Dit betekent dat de kippen, waar dit vlees vandaan komt, een beter leven hebben gehad dan kippen zonder dit keurmerk. Hier zijn strikte richtlijnen voor, gemaakt door de dierenbescherming. Wil je hier wat meer over weten? Kijk dan op de website Beterleven van de dierenbescherming. Al meer dan 80 jaar is Unox onlosmakelijk verbonden aan de Hollandse keuken. Wij geloven dat de lekkerste producten alleen gemaakt kunnen worden van de beste ingrediënten en daarom werken wij continu aan het verbeteren van onze producten. Inmiddels zijn veel Nederlandse huishoudens fan van Unox-producten. Over het ontstaan van de merknaam Unox gaan verschillende verhalen. De een beweert dat iemand eens bedacht heeft om Unilever, Oss en Ox (Engels voor os) samen te voegen tot Unox. En anderen zweren dat de naam een uitkomst is van een prijsvraag onder werknemers. Hoe het ook zij, vanaf 1937 worden onder de merknaam Unox de lekkerste vleesproducten gemaakt. We maken niet alleen knaks, maar ook soep, rookworst, snacks en sinds kort zelfs vegetarische gehacktballetjes. Zo is er dus een voorgerecht, hoofdgerecht of snack voor iedereen.
Ingrediënten

Ingrediënten: Worstjes: Kippenvlees¹ 38%, kipseparatorvlees¹ 26%, water, rijstebloem, aardappelzetmeel, zout, TARWEVEZEL, rundercollageen, kippencollageen¹, rookaroma, stabilisator (E451, E452), raapzaadolie, witte peper, nootmuskaatextract, paprikapoeder, antioxidant (E301, rozemarijnextract), conserveermiddel E250. Opgiet: Water, zout. E = door de E.G. goedgekeurde hulpstof¹ = Beter Leven keurmerk 1 ster

Allergenen
  • Gluten
  • Ei
Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie 146 kcal
Vetten8,3 g
waarvan verzadigde vetzuren2,6 g
Koolhydraten6,4 g
waarvan suikers0,5 g
Eiwitten13 g
Zout2 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag