Van Oordt Appelmoes Royal 100Gr

Van Oordt Appelmoes Royal 100Gr

7,41 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Van Oordt Appelmoes Royal 100Gr
Merk
Wijnhuis
Van Oordt
Verkoopeenheid
Tray 16 Stuks
Productnummer
2030063
Alcoholpercentage: 0,0%
Productomschrijving Wijnomschrijving
Voor 1001 momenten One2Fruit appelmoes in transparante cup is verkrijgbaar in een handige 16-pack. Eén cupje bevat 100 gram heerlijk appelmoes. De appelmoes van One 2 Fruit is appelmoes zónder stukjes. Een ideale, gladde appelmoes, voor bijvoorbeeld zorginstellingen, om het als maaltijdcomponent te serveren. Lekker bij de warme maaltijd. Of als tussendoortje op de middag. Ook slechte eters en mensen met slikproblemen krijgen hiermee op een makkelijke manier fruit en calorieën binnen. One2Fruit is ook verkrijgbaar zonder toegevoegd suiker en in verschillende fruitcombinaties. Met de portieverpakkingen van Van Oordt kiest u voor: hygiëne, minder verspilling, tijdbesparing, perfecte dosering en gebruiksklaarheid.
Ingrediënten

appel 93%, suiker, antioxidant (ascorbinezuur)

Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie324 kJ
Vetten0,5 g
waarvan verzadigde vetzuren0,1 g
Koolhydraten18 g
waarvan suikers17 g
Eiwitten0,5 g
Zout0 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag