Van Oordt Zoutsticks

Van Oordt Zoutsticks

8,46 per stuk
20 004 62.jpg
20 004 62a.jpg
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Van Oordt Zoutsticks
Merk
Wijnhuis
Van Oordt
Verkoopeenheid
Doos 750 Stuks
Productnummer
2000462
Alcoholpercentage: 0,0%
Productomschrijving Wijnomschrijving
De grootste keuze in kleinverpakkingen sauzen en specerijen Van Oordt heeft keus in smaken. Of u nu strooit, dipt of smeert, houdt van Westers of Oosters, uw smaak hartig, pittig, zoet of zout is…. Van Oordt heeft verschillende soorten sauzen en specerijen in porties. Geef uw maaltijden en snacks net een beetje extra. Van Oordt zoutsticks zijn verkrijgbaar in een handige dispenserdoos of silo. Eén zoutstickje bevat 1 gram zout. Handig om te serveren aan tafel als hygiënische oplossing voor het zoutvaatje. Of om mee te geven met afhaalmaaltijden. Met de bedrukkingsmogelijkheden van Van Oordt kunt u er ook een logo of een boodschap aan meegeven. Portieverpakkingen van Van Oordt bieden hygiëne, minder verspilling, gemak, tijdbesparing en kunnen uitstekend gebruikt worden als communicatiemiddel.
Ingrediënten

99.9% zout, antiklontermiddel (E535)

Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie
Vetten0 g
waarvan verzadigde vetzuren0 g
Koolhydraten0 g
waarvan suikers0 g
Eiwitten0 g
Zout99,7 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag