Victor Berard Gigondas

Victor Berard Gigondas

15,84 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Victor Berard Gigondas
Merk
Wijnhuis
Victor Berard
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0891459
Frankrijk - Rhône
Carignan Cinsault Grenache Noir Mourvèdre Syrah
Alcoholpercentage: 15,0%
Fruitig
Krachtig
Rond
Vol
Intens
Productomschrijving Wijnomschrijving
De naam Bérard is van oorsprong Duits en is heel gebruikelijk in de Alpen. Al heel vroeg verliet de familie Bérard de bergen en verhuisde naar de Bourgogne. In 1874 werd Victor Bérard geboren. Tijdens zijn carriere heeft hij voor zijn harde werk het Légion d'Honneur (Legioen van eer) mogen ontvangen. Deze onderscheiding, die door Napoléon Bonaparte in 1802 in het leven is geroepen, is de meest prestigieuze en gewaardeerde onderscheiding van Frankrijk. Bij het overlijden van Victor in 1938 liet hij een gerespecteerd bedrijf na, dat sinds dien de naam V. Bérard draagt. Tot op de dag van vandaag hebben ze bij dit wijnhuis veel toewijding aan kwaliteit en vakmanschap. Deze Gigondas is zwoelkruidig, of je met je neus in de Provence staat. Dikke machtige en zachte smaak met heel rijp fruit van kers en pruim. Lange talende afdronk met fijne kruiderij.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag