Vol5 Jus De Vegetable

Vol5 Jus De Vegetable

16,57 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Vol5 Jus De Vegetable
Merk
Wijnhuis
Vol5
Verkoopeenheid
Zak 1 Kilo
Productnummer
4690766
Alcoholpercentage: 0,0%
Diepvries
Vegan
Vegetarisch
Gluten
Selderij
Productomschrijving Wijnomschrijving
Vegetarisch Onwijs Lekker, dat is VOL5: een ambachtelijke saus getrokken van 5 soorten groenten met een unieke kruiding. Iedere toevoeging aan deze saus is van hoogwaardige kwaliteit. VOL5 'Jus de Vegetable' is bedoeld voor de foodprofessional en heeft een rijke en volle smaak, waarbij vlees niet wordt gemist. Een mooie eigenschap, aangezien de saus is ontwikkeld om bij élk gerecht te gebruiken als smaakmaker. VOL5 is dus toepasbaar bij zowel vegetarisch, vegan, vlees, vis als gevogelte. De saus is geweldig van smaak, plakt aan de lippen en geeft een heerlijk vettig mondgevoel. En niet onbelangrijk, de saus is direct toe te passen en ook nog eens zeer geschikt om uw eigen ‘finishing touch’ aan te geven. Kortom, een snelle en smaakvolle oplossing voor vega(n) en ieder ander gerecht. Steeds meer gasten hebben speciale dieetwensen. Allergieën en intoleranties tegen onder meer lactose, gluten en soja zijn geen uitzondering meer en steeds vaker kiezen mensen bewust voor vegan gerechten. Speciale verzoeken kunnen de efficiëntie in de keuken en de smaakbalans van een zorgvuldig uitgedacht gerecht verstoren. Met VOL5 ‘jus de vegetable’ hoeft u zich over de saus geen zorgen te maken. De saus is volledig vegan en doet qua smaak niet onder voor een goede zelf getrokken jus de veau. Hierdoor is VOL5 uitermate geschikt als basissaus in de keuken, waaraan u als chef een eigen identiteit kunt geven voor toepassing bij diverse gerechten.
Ingrediënten

Groentebouillon (water, groente 61%: ui, kool, KNOLSELDERIJ, wortel, rode biet), gemodificeerd aardappelzetmeel, tomatenpuree, natuurlijk aroma (glutenvrije GERST), zout, kruiden.

Allergenen
  • Gluten
  • Selderij
Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie181 kJ / 43 kcal
Vetten0,3 g
waarvan verzadigde vetzuren0,2 g
Koolhydraten9 g
waarvan suikers2,9 g
Eiwitten1,1 g
Zout0,7 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag