White Tropez Cote De Provence

White Tropez Cote De Provence

16,74 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
White Tropez Cote De Provence
Merk
Wijnhuis
White Tropez
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0882052
Frankrijk - Provence
Cabernet Sauvignon Carignan Cinsault Grenache Noir
Alcoholpercentage: 13,0%
Fris
Fruitig
Licht
Droog
Productomschrijving Wijnomschrijving
Deze wijn komt van de meest bijzondere wijngaarden van het Domaine, pal aan zee. De wijn kan bijna geclassificeerd worden als "single Vineyard". Deze wijn wordt gebotteld in een prachtige en stijlvolle fles. Een licht roze wijn met zilveren high-lights. Fijne minerale neus van abrikoos, perzik en tropische vruchten. De elegante smaak van perzik en citrusfruit geven deze wijn een intense smaakbeleving. Door een langere schilweking krijgt de wijn meer intensiteit en een grote en aanhoudende afdronk. Gemaakt van Grenache 80%, Cinsault 10% en Rolle 10%
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag