Wijko Ravigottesaus

Wijko Ravigottesaus

19,68 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Wijko Ravigottesaus
Merk
Wijnhuis
Wijko
Verkoopeenheid
Emmer 2500 Gram
Productnummer
2316661
Alcoholpercentage: 0,0%
Ei
Zwavel
Productomschrijving Wijnomschrijving
Deze heerlijke, zeer fijn gekruide saus met augurk is direct te gebruiken voor visgerechten, vlees en salades. Wijko - sinds 1958 de lekkerste. Deze verpakking bevat 166 porties. Deze heerlijke, zeer fijn gekruide saus met augurk is direct te gebruiken voor visgerechten, vlees en salades. Wijko Ravigotesaus is een heerlijke, zeer fijn gekruide saus met augurk en is direct te gebruiken voor visgerechten, vlees en salades. Verpakt in een bruine emmer met seal. De emmer is afgesloten met een rode deksel. Deze verpakking bevat 166 porties. Wijko sinds 1958 de lekkerste. Wijko is de nummer 1 satesaus van Nederland (ac nielsen verkoop- en aandeelcijfers 2018).  Wijko Ravigotesaus is een heerlijke, zeer fijn gekruide saus met augurk en is direct te gebruiken voor visgerechten, vlees en salades. Verpakt in een bruine emmer met seal. De emmer is afgesloten met een rode deksel. Deze verpakking bevat 166 porties. Wijko sinds 1958 de lekkerste. Wijko is de nummer 1 satesaus van Nederland (ac nielsen verkoop- en aandeelcijfers 2018).
Ingrediënten

Ingrediënten: Raapzaadolie, water, suiker, augurk 14%, azijn, EIGEEL 2,8%, zout, gemodificeerd zetmeel (bevat SULFIET), mierikswortel (bevat SULFIET), kruiden, ui 0,4%, verdikkingsmiddelen (guargom, xanthaangom), conserveermiddelen (kaliumsorbaat, natriumbenzoaat), specerij, antioxidant (calciumdinatrium EDTA)

Allergenen
  • Ei
  • Zwavel
Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie1428 kJ
Vetten30 g
waarvan verzadigde vetzuren2,5 g
Koolhydraten17 g
waarvan suikers15 g
Eiwitten0,8 g
Zout2,3 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag