Kaas en wijn

Een goede kaasplank mag natuurlijk niet ontbreken op de menukaart! Uiteraard tijdens het borrelmoment, maar ook op de dessertkaart voor gasten die minder van zoete lekkernijen houden. Toch zijn er bij het samenstellen van zo’n plank nog wel een aantal punten waar je op moet letten. Want hoe zorg je er nou voor dat de smaken van de verschillende kazen mooi op elkaar aansluiten? En welke wijn schenk je bij welke kaassoort? Wij inspireren je graag, zodat jij een optimale klantbeleving creëert en je gasten een heerlijke avond uit bezorgt.

Een kaasplank 

in 5 stappen samenstellen

Zachte kazen 

met o.a. geitenkaas

Witte korst kazen

brie, camembert en meer

Half - en harde kazen 

heerlijk voor op de kaasplank

Gewassen roodkorst 

een unieke smaakbeleving

Blauwader kazen 

een echte eye-catcher op de kaasplank

Wijnen en port 

voor een optimale smaakbeleving

Kaasbegeleiders

met deze ingrediënten maak je het af

Non-food

met o.a. mesjes, planken en plateau's

Uitgelichte artikelen

Recepten

Ik heb eenvraag