Yama Glasnoedles Harusame
Productomschrijving
Deze Japanse gelatine noedels (HARUSAME) worden gemaakt van aardappelzetmeel uit Hokkaido en zoete aardappelzetmeel uit Kyushu. Ideaal voor salades, voedsel met azijn, soepen, loempia's en meer.
Ingrediënten
Ingrediënten: zoete aardappelzetmeel, aardappelzetmeel
Voedingswaarden
Per 100g/100ml | |
---|---|
Engerie | 0 KJ/0 kcal |
Vetten | 0 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 0 g |
Koolhydraten | 87,8 g |
waarvan suikers | 0 g |
Eiwitten | 0,1 g |
Zout | 0 g |
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.