Zorzal 2018 Reserva Malbec Argentinie

Zorzal 2018 Reserva Malbec Argentinie

7,54 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Zorzal 2018 Reserva Malbec Argentinie
Merk
Zorzal
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0890724
Productomschrijving
Zorzal Malbec Reserve is een mond vol met wijn; zeer veel rood geconcentreerd fruit en een rijke lange afdronk. Wanneer we de wijn in het glas schenken worden we meteen bevangen door de intense diep rode kleur. De neus biedt een  pallet aan complexe fruit aroma's zoals bosbessen en rijpe pruimen. Dit gaat gecombineerd met pittige tonen van zwarte peper en rozemarijn. De wijn komt waanzinnig mooi vol en rond over, prettig verpakte tannine's afgerond met uitgebalanceerde frisheid. Wow, wat een levendige wijn met veel power, en een afdronk waar we verwend worden met hinten van donker fruit, vanille en tabak.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag