Cecilia Beretta Ca Nova Lugana

Cecilia Beretta Ca Nova Lugana

12,32 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Cecilia Beretta Ca Nova Lugana
Merk
Wijnhuis
Cecilia Beretta
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0879554
Italië - Veneto
Trebbiano
Alcoholpercentage: 12,5%
Fris
Fruitig
Levendig
Droog
Zwavel
Productomschrijving Wijnomschrijving
Cecilia Beretta is geïnspireerd door innovatie, het steeds verbeteren van de originele aspecten van de wijnstok en de oorsprong van het gebied. De wijnen worden verkregen door het volgen van de tradities en erfgoed, terwijl het bedrijf tegelijkertijd continu innoveert. Deze wijn heeft een goudgele kleur en in de neus vinden we fruitige, florale toetsen terug. De smaak is licht maar toch rijk en met een goede zuurbalans. De druiven voor deze wijn groeiden op een "kleiachtige" bodem vlakbij het Gardameer. Deze wijn past goed bij salades, antipasta maar ook bij delicate gerechten zoals pasta's of risotto's. Hij matcht ook goed met wit vlees.
Allergenen
  • Zwavel
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag