Worst

  Wil jij heerlijke worst serveren met de worsten van de worst groothandel van Hocras? Wij hebben een divers assortiment aan verschillende soorten worsten, van gedroogde worsten tot aan verse ossenworst en de populaire leverworst.

  Geen producten gevonden voor deze selectie.

  Worst groothandel

  De worst groothandel van Hocras heeft een uiteenlopend assortiment van worsten. De worsten worden op kwaliteit geselecteerd door onze worsten-specialist. De smaken van de worsten zijn uniek en heerlijk te verwerken in gerechten en brood. Ook als je graag droge worsten wilt serveren is dat geen probleem, wij hebben verschillende Spaanse en Italiaanse droge worsten in het assortiment.

  Waarom worst van de worst groothandel van Hocras?

  De worsten van de worst groothandel van Hocras zijn van kwaliteit. De slagerij hebben wij volledig in eigen beheer, hierdoor is het mogelijk om de kwaliteit te waarborgen van de verschillende worsten. Daarnaast heeft de worst groothandel een flexibel assortiment, voor elke keuken wordt voor het beste vlees gezorgd.

  Zijn de worsten niet helemaal wat jij zoekt? Geen probleem, wij zijn een groothandel voor iedereen en bij ons kan je ook terecht voor jouw vers-, food- en non-food producten.

  Welke worsten vind je in onze worst groothandel?

  De worst groothandel van Hocras heeft verschillende soorten worsten. Naast de worsten van eigen bodem hebben wij ook worsten geïmporteerd. Zo heeft de droge worsten groothandel van Hocras Spaanse en Italiaanse worsten in het assortiment. En natuurlijk mogen de oer Hollandse rookworsten niet ontbreken. Naast de verschillende worsten is heeft Hocras een uitgebreid vlees assortiment:

  -          Rundvlees

  -          Kalfsvlees

  -          Varkensvlees

  -          Lamsvlees

  -          Vleesvervangers

  Service van Hocras

  Worst of droge worsten bestellen voor jouw onderneming? Op de webshop kan je het aanbod vinden van de verschillende soorten worsten die Hocras in het assortiment heeft. Wil jij meer informatie over de worst van de worst groothandel van Hocras? Geen probleem, onze worsten specialist staat je graag te woord.

  Voor vragen over het assortiment kan je contact opnemen met je accountmanager of klantenservice.

  Ik heb eenvraag