Terug

Over
Hocras

Het is onze missie om bij te dragen aan jouw succes. Dat is niet zomaar een loze kreet: we menen het echt en hebben een duidelijke visie op hòe we kunnen bijdragen aan jouw succes.

Wij dragen graag bij aan jouw succes!

Ons verhaal

Hocras is voortgekomen uit drankengroothandel "Indra 't Gooi", die al in 1925 haar deuren opende. Als je zolang bestaat als wij, ben je gewend om te anticiperen op nieuwe ontwikkelingen in de markt. 

Het gaat te ver om door te nemen hoe we dat de afgelopen 96 jaar hebben gedaan, maar we vertellen je graag over hoe Hocras als online groothandel klaar is voor de toekomst! En hoe jij daar je voordeel mee kunt doen!

ONLINE HORECA GROOTHANDEL VOOR FOODPROFESSIONALS

  • Vers afdelingen in eigen beheer
  • Persoonlijke aandacht
  • Gemakkelijk en snel online bestellen

 

De tien tegels van Hocras

Vers, dranken, food en non-food: we hebben vakmensen van alle vier de specialismen in huis. De versafdelingen hebben we in eigen beheer, inclusief eigen snijderijen. Maar ook transport doen we zelf, met eigen chauffeurs. Dit maakt ons flexibel, snel en efficiënt. 

 

We zijn er telefonisch en online voor je, of we kunnen elkaar ontmoeten in ons inspiratiecentrum in Almere. Desgewenst komen we langs bij jouw locatie. Ontdek zelf de mogelijkheden die we jou kunnen bieden! Bekijk hieronder de 10 tegels van Hocras. Dit zijn de speerpunten van onze organisatie, en hier staan wij vol trots voor.

4 Specialismen onder 1 dak

FOOD | VERS | DRANKEN | NON-FOOD

Grote A merken kopen we concurrerend in. Gelijktijdig hebben we oog voor kleinere leveranciers, die we met hun nieuwe, vaak unieke producten een weg naar de markt bieden. Daarmee kunnen we een assortiment bieden met een duidelijke toegevoegde waarde: onze klanten kunnen zich ermee onderscheiden. Ook ons assortiment duurzame producten, al dan niet zonder bepaalde allergenen, is continue aan uitbreiding onderhevig.

Vers in eigen beheer

 

 

We hebben altijd zelf ons vlees, gevogelte, wild, kaas en vis gesneden. Voor groenten en fruit hebben we een vaste partner, waar dagelijks tot ’s avonds laat besteld kan worden.

 

Door zelf te snijden hebben we het hele proces van kop tot staart in de hand. Zo kunnen we de kwaliteit van onze producten waarborgen en tegelijkertijd maatwerk leveren aan klanten!

Eigen webshop

 

 

Onze nieuwe webshop is snel en simpel: door de zoekfunctie met gemakkelijke filters vind je snel wat je zoekt. Daarnaast biedt onze webshop volop inspiratie voor momenten waarop jij als foodprofessional je gasten voorziet van eten & drinken.

 

Cheese experience of Winter BBQ? Op onze shop vind je alle bijpassende producten!

Service pakket naar keuze

 

 

 

Hoe kunnen we je het beste helpen? Kies uit onze drie servicepakketten, van online-only tot een persoonlijke accountmanager die bij jou op locatie langskomt.

 

Bekijk de servicelevels

Persoonlijk contact

 

 

 

Behoefte om te sparren met een expert? We zijn er voor je! Inspiratie nodig? Kom naar een proeverij, demo of workshop in ons inspiratiecentrum in Almere!

Volop inspiratie

 

 

 

Voor elk seizoen, thema of speciaal verkoopmoment inspireert en ontzorgt Hocras je met onderscheidende, complete concepten. Van ingrediënten tot aankleding: aan alles is gedacht!

Bijzondere producten

 

 

Voor nieuwe, kleine en/of lokale leveranciers van bijzondere producten kan het soms lastig zijn om de weg naar de markt te vinden. Nieuwkomers hebben vaak een mooi product, maar soms nog weinig ervaring met hoe ze dat kunnen uitvoeren. Hocras wil hen graag een 'route-to-market' platform bieden.

Transparante prijzen

 

 

 

Staffelkortingen, bestelbonussen en aanbiedingen? Daar zijn wij volledig transparant over: je vindt alle informatie heel eenvoudig op het afgeschermde deel van onze webshop.

Dagelijkse bezorging

 

 

 

We hebben ons wagenpark in eigen beheer. Dat maakt ons heel flexibel als het gaat om het bezorgen van grote of kleine bestellingen! 

Flexibele betaling

 

 

 

We bieden je verschillende, flexibele manieren van betalen, afhankelijk van het service profiel dat je hebt gekozen. Denk aan direct betalen aan de deur of achteraf betalen op een andere manier.

Wil je bij ons komen werken?

Wij zoeken gemotiveerde collega's die ook elke dag een beetje beter willen worden Bekijk direct de vacatures

Ik heb eenvraag