Gonzalez Byass Tio Pepe

Gonzalez Byass Tio Pepe

10,61 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Uit assortiment
Gonzalez Byass Tio Pepe
Merk
Wijnhuis
Gonzalez
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0901000
Spanje - Jerez
Palomino
Alcoholpercentage: 15,0%
Levendig
Droog
Intens
Uitdagend
Zwavel
Productomschrijving Wijnomschrijving
González Byass is een familiebedrijf, opgericht in 1835, gewijd aan het maken van premium sherry's en brandy's in Jerez, Spanje. Bekende merken zoals Tio Pepe Fino Sherry, of de pareltjes zoals Matusalem of Apostoles hebben González Byass één van Spanje's meest bekende wijnmerken wereldwijd gemaakt. Traditie, onderzoek en kwaliteit zijn de pijlers van dit wijnhuis, die over bijna twee eeuwen aan ervaring beschikt. De Fino Tio Pepe Sherry heeft een uitzonderlijke droogheid en aardse aroma's. De 100% Palomino Fino heeft zijn veroudering volledig op eikenhouten vaten. De Fino is een frisse sherry met veel aroma en karakter. Lekker gekoeld drinken op een temperatuur 6 - 8°C. Een prima aperitief, begeleider noten, olijven, ham (en dan natuurlijk de echte Bellota Iberico ham.
Allergenen
  • Zwavel
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag