Grande Olivette Rose Pays D Oc

Grande Olivette Rose Pays D Oc

5,69 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Uit assortiment
Grande Olivette Rose Pays D Oc
Merk
Wijnhuis
Grande Olivette
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0834649
Frankrijk - Pays dÓc
Syrah
Alcoholpercentage: 13,0%
Fris
Fruitig
Elegant
Droog
Intens
Productomschrijving Wijnomschrijving
Domaine de La Baume heeft een rijke traditie. In 1882 werd het domein gekocht door Jean Prat. De exacte leeftijd van Domaine de La Baume is niet bekend, maar geschat wordt dat de gebouwen van het hoofddomein tussen de 150 en 350 jaar oud zijn. Jean heeft samen met zijn zonen tot 1946 het domein weten te beheren en te ontwikkelen tot een bekende wijn in Frankrijk. In 2003 koopt Joseph Helfrich het domein over. Helfrich herkende de kwaliteit van het domein en wilde Domaine de la Baume laten uitgroeien tot een internationaal bekend merk. Dat is goed gelukt, Domaine de La Baume wijnen hebben meer dan vijftig medailles gewonnen in vijf jaar tijd. De La Baume la Grande Olivette Syrah Rosé heeft aantrekkelijke roze tot fuchsia paarse tinten. De intense aroma's van rijpe aardbeien en overheerlijke frambozen. Fris en evenwichtig van smaak met in de afdronk de subtiele tonen van viooltjes en kersen. Deze Rosé is lekker als aperitief of in combinatie bij vis, antipasta of tapas.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag