Soepen & fonds

Soepen & fonds

Klassieke soepen of gerechten serveren met overheerlijke sauzen vind je vrijwel op elke menukaart terug.

Soep is een van de oudste gerechten en werd zelfs in de prehistorie gegeten. Niet alleen in Nederland wordt er volop soep gegeten, maar over de hele wereld wordt er soep gegeten. Ieder land heeft een eigen manier van soep bereiden waardoor er veel variatie op de markt is. Denk bijvoorbeeld aan een klassieke Franse uiensoep. Een ideale soep wat je lang kan bewaren! Toch meer de Oosterse kant op? Dan is de Thaise tom khai kai een oplossing, een pittige kippensoep met kokosmelk.

Gerechten aftoppen met een goede smaakmaker zoals een fond? Dat kan een gerecht pas echt af maken. Al is het een jus de veau voor over mooie stukken vlees of een demi glace voor over een gebakken biefstuk of entrecôte.

Bekijk hier ons hele assortiment >

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Joost & paul Jus de veau
    Joost & paul Jus de veau
    Joost & paul
    Geen prijzen?
    Je kunt alleen de prijzen zien als je een bezorgklant van Hocras bent en bent ingelogd met je account.
    Zak 485 Milliliter
    2315431
  2. Pierre Cuisine Demi Glace (Kalfsfond)
    Pierre Cuisine Demi Glace (Kalfsfond)
    Pierre Cuisine
    Geen prijzen?
    Je kunt alleen de prijzen zien als je een bezorgklant van Hocras bent en bent ingelogd met je account.
    Pak 1 Liter
    2312479
  3. Apollo Demi Glace
    Apollo Demi Glace
    Apollo
    Geen prijzen?
    Je kunt alleen de prijzen zien als je een bezorgklant van Hocras bent en bent ingelogd met je account.
    Zak 1 Kilo
    2315754
  4. Joost & paul Wildjus
    Joost & paul Wildjus
    Joost & paul
    Geen prijzen?
    Je kunt alleen de prijzen zien als je een bezorgklant van Hocras bent en bent ingelogd met je account.
    Zak 485 Milliliter
    2315449

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Ik heb eenvraag