Houtskool BBQ

Houtskool BBQ

  Flames
  En toen was er vuur….
  Een echte BBQ liefhebber weet allang dat je houtskool moet gebruiken. Het vuur en de gloeiende warmte van de smeulende kolen geven je gerechten die verfijnde smaak. Door met vuur te spelen kan je je gerechten nog mooier en smaakvoller maken. Wij zeggen niet voor niets “No Flames, No Flavour!” Laat ons de juiste Flames brengen om van je BBQ een nog groter succes te maken. We zoeken de wereld af naar de allerbeste houtskool om je de meest passende Flames te bezorgen. Onbezorgd Slow Cooking met tongstrelende Pulled Pork als resultaat? Voor het gezin of vrienden super knapperige pizza’s bakken? We zijn er graag met onze Flames bij!

  Flavour
  Op vuur volgt smaak….
  Over smaak valt te twisten. Dat nemen we graag als uitgangspunt. Smaak maak je zelf. Door specerijen en rubs te gebruiken. Rookhout toe te passen in de vorm van chips, chunks of rookplanken. En natuurlijk het vlees, de vis, gevogelte of groenten. Het pallet aan smaken bepaalt je succes. Flavour dat voeg jij toe.
  Flavour ook in de vorm van het verhaal. Eiken en Beukenhout uit Poolse staatsbossen dat wordt gebruikt om de allerbeste houtskool van te maken. Houtskool met een verfijnde grillsmaak. Of Black Wattle houtskool helemaal uit de provincie Kwazulu Natal in Zuid Afrika. Deze verhalen geven ook Flavour aan je gerechten. De successen die claim jij!

  Bekijk hier het hele terras & BBQ assortiment >

  Geen producten gevonden voor deze selectie.
  Ik heb eenvraag