Karvan Cevitam Bosvruchten

Karvan Cevitam Bosvruchten

4,17 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Uit assortiment
Karvan Cevitam Bosvruchten
Merk
Wijnhuis
Karvan Cevitam
Verkoopeenheid
Fles 750 Milliliter
Productnummer
0281527
Alcoholpercentage: 0,0%
Productomschrijving Wijnomschrijving
Met Karvan Ce´vitam Bosvruchten maak je in een handomdraai een lekker fruitige dorstlesser. Karvan Ce´vitam bevat 75% fruit en geeft water de smaak van echt fruit. Geen kunstmatige zoetstoffen Geen kleurstoffen Welkom in de positieve wereld van limonade. Bij Karvan Cévitam zijn we er gek op. Sinds 1948, willen wij de allerlekkerste smaken maken die onze zintuigen en onze mood prikkelen. Want wij weten als geen ander hoeveel vrolijke momenten er met limonade zijn geweest en er altijd zullen zijn. Maak meer van je water met de Karvan Cévitam siropen. Onze dynamische combinaties van fruit helpen jou om je water een héérlijke smaak te geven. Verras jezelf! Karvan Cévitam bevat 75% fruit en is het een bron van de vijf vitaminen B3, B5, B6, C en E. Karvan Cévitam sinds 1948. Kijk voor meer informatie op www.karvancevitam.nl Dit blik bevat 30 porties. Welkom in de positieve wereld van limonade. Bij Karvan Cévitam zijn we er gek op. Sinds 1948, willen wij de allerlekkerste smaken maken die onze zintuigen en onze mood prikkelen. Want wij weten als geen ander hoeveel vrolijke momenten er met limonade zijn geweest en er altijd zullen zijn. Maak meer van je water met de Karvan Cévitam siropen. Onze dynamische combinaties van fruit helpen jou om je water een héérlijke smaak te geven. Verras jezelf! Karvan Cévitam bevat 75% fruit en is het een bron van de vijf vitaminen B3, B5, B6, C en E. Karvan Cévitam sinds 1948. Maak meer van je water met deze bosvruchten limonade van Karvan Cévitam siropen. Onze dynamische combinaties van fruitsmaken helpen jou om je water een héérlijke smaak te geven door deze aanmaaksiroop toe te voegen. Verras jezelf! Tip: combineer deze ranja ook eens met ijsblokjes of bruiswater en je hebt je eigen frisdrank limo! Karvan Cévitam sinds 1948. Maak meer van je water met deze bosvruchten limonade van Karvan Cévitam siropen. Onze dynamische combinaties van fruitsmaken helpen jou om je water een héérlijke smaak te geven door deze aanmaaksiroop toe te voegen. Verras jezelf! Tip: combineer deze ranja ook eens met ijsblokjes of bruiswater en je hebt je eigen frisdrank limo! Maak meer van je water met Karvan Cévitam. Onze dynamische combinaties van fruit helpen jou om je water een héérlijke smaak te geven. Verras jezelf!
Ingrediënten

Sap uit vruchtensapconcentraat 75% (appel, bosvruchten 12% (aardbei, braam, framboos, zwarte bes, vlierbes)), suiker, voedingszuur (citroenzuur), zwarte wortelconcentraat, appelextract, aroma's, vitaminen, conserveermiddelen (kaliumsorbaat, natriumbenzoaat)

Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie1054 kJ / 252 kcal
Vetten0 g
waarvan verzadigde vetzuren0 g
Koolhydraten60 g
waarvan suikers60 g
Eiwitten0,2 g
Zout0,02 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag