Louis De Sacy Champagne Grand Cru Brut

Louis De Sacy Champagne Grand Cru Brut

32,22 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Uit assortiment
Louis De Sacy Champagne Grand Cru Brut
Merk
Wijnhuis
Louis De Sacy
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0930710
Frankrijk - Champagne
Chardonnay Pinot Noir
Alcoholpercentage: 12,0%
Elegant
Levendig
Droog
Zacht
Productomschrijving Wijnomschrijving
Het Champagnehuis Louis de Sacy is gelegen in het beroemde terroir Montagne de Reims in Verzy. Hier heeft de familie Sacy al sinds 1633 wijngaarden en zijn al 13 generaties bezig met de wijnbouw. In 1962 besloot Andre Sacy te beginnen met het produceren van Champagne. Vandaag de dag heeft de familie Sacy zo'n 18 hectare wijngaarden en werken er 10 fulltime mensen bij het Champagnehuis. Met de focus op het behouden van een constante kwaliteit bij het blenden van hun wijnen worden er ook geselecteerde druiven van andere terroirs aangekocht. De Cuvée Grand Cru is een blend van 80% Pinot Noir en 20% Chardonnay afkomstig uit de wijngaarden van Verzy, die geclassificeerd zijn als Grand Cru. Deze blend vertegenwoordigt echt het specifieke terroir van Verzy, in Montagne de Reims. Subtiel en compleet in balans met tonen van citrus, kruiden en geroosterd brood. Een elegante en delicate Grand Cru Champagne.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag