Chocomel

Het merk Chocomel bestaat al sinds 1932. FrieslandFoods nam in 2001 Chocomel over van Nutricia om de eeuwenoude kennis van chocolade te gebruiken en zo Chocomel nóg lekkerder te maken. In 2008 gingen FrieslandFoods en Campina samen verder als één bedrijf. Daarom ken je Chocomel vanaf dat moment als onderdeel van FrieslandCampina.

"It's all good! When life gives you Chocomel!"

Genietmomentje

Chocomel biedt een genietmomentje voor iedereen én voor iedere aangelegenheid. Original, halfvol of plantaardig? Er is een Chocomel voor iedereen! Drink 'm zoals jij hem lekker vindt, warm of koud! Wil je gasten nog extra laten genieten? Lees dan vooral verder!

Perfect serve; Chocomel koud voor horeca

Serveer nu Chocomel ook heerlijk koud! Serveer: Simpel weg die overheerlijke koude Chocomel in het nieuwe Chocomel glaswerk.

Of: Serveer een koude Chocomel in het Chocomel glas met een bolletje vanille ijs!

Of: Kies je er toch voor om je gast extra te verwennen door een Cold Choco shake met ijs, chocolade saus, slagroom en marshmallows te serveren?

Of: Wordt het toch een ijskoude Chocomel ijskoffie op de menukaart?
Genoeg manieren om je gasten te verwennen, genietmomentjes gegarandeerd!

 

Perfect serve; Chocomel Hot 

Maak de heerlijkste warme Chocomel. Binnen een handomdraai maak je de lekkerste variaties: Chocomel met Baileys, een Chocomel Chai of ‘simpelweg’ warme Chocomel met een grote toef slagroom en karamelblokjes of marshmallows. Het belangrijkste: binnen een paar minuten zitten jouw gasten heerlijk te genieten van een warme Chocomel.

Wil je je gasten nog (sneller) gelukkiger maken?

Dit was nog nooit zo makkelijk. De unieke Chocomel Hot machine biedt de meest eenvoudige, hygiënische en snelle oplossing voor het bereiden van Chocomel Hot. Daarbij biedt het ook volop kansen om meer rendement te behalen. Laat je gasten of collega’s vaker genieten van de enige èchte Chocomel Hot. Of geniet er lekker zelf van! Meer informatie? Ga naar Chocomel voor ondernemers | Chocomel

Geen producten gevonden voor deze selectie.
    Ik heb eenvraag