Santa Maria, smaken voor professionals

De Tex Mex keuken is hot! Dat kan ook niet anders met de perfecte combi van uitbundige Mexicaanse smaken en de ongedwongen Texaanse eetstijl.

Met een variatie aan eenvoudige en kleurrijke Tex Mex-gerechten is jouw menukaart in een handomdraai on trend. En dat zonder extra handelingen, mét een mooie marge. Ontdek de veelzijdige producten van Santa Maria om makkelijke, smakelijke, spannende en winstgevende gerechten te serveren. Enjoy!

 

Een tortilla voor elk menu

Santa Maria soft taco’s en tortilla wraps zijn de perfecte basis voor tex mex en streetfood gerechten. Gebruik ze warm of koud voor een quesadilla, taco, burrito, wrap, enchilada, fajita, tostada, chimichanga, flauta, noem maar op. Of gebruik ze eens in plaats van een pizzabodem, turkse pizza, flatbread of in plaats van disposables als een eetbaar bord. De mogelijkheden zijn eindeloos!

 

De lekkerste loaded nachos

Nacho’s en tortillachips zijn de perfecte borrelsnack op het terras en in de bar. Combineer met de lekkerste salsa’s van medium tot hot, smeuïge cheddar kaassaus en spicy jalapenos. Daar krijgen je gasten geen genoeg van. Als de nacho’s eenmaal op tafel staan, blijven de bestellingen binnenkomen. Zeker met de extra stevige en crispy nacho’s en tortillachips van Santa Maria. Laat die bestellingen maar binnenstromen!

De snelste weg naar authentieke smaken

Veel keukenteams zijn gebaat bij oplossingen die het werk in de keuken versimpelen en het resultaat verbeteren. Dat kan door shortcuts te nemen zoals kruidenmixen die al zijn samengesteld en perfect in balans zijn. Ze garanderen authentieke smaken in een handomdraai - elke keer weer. En de mogelijkheden zijn eindeloos, neem de BBQ rubs: te gebruiken als rub of marinade bij vlees. Maar ook als smaakmaker voor frites of meng met water en olie en je hebt een BBQ saus. Ons assortiment aan sauzen, rubs, wraps en kruidenmixen helpt je om buitengewone creaties te maken waar jouw gasten blij van worden.

 

Perfecte comfort food

Bij Santa Maria weten we dat in deze tijden van economische onzekerheid, genieten en jezelf verwennen belangrijke motivaties zijn om uit eten te gaan. Met onze sauzen zoals de rijke en veelzijdige Cheddar cheese sauce, Chipotle sauce en Tex mex style topping zijn echte comfort food klassiekers. Perfect voor bij hamburgers, loaded nacho's en frites en taco's.

Geen producten gevonden voor deze selectie.
    Ik heb eenvraag