Organic Beans Koffie Bonen Bio

Organic Beans Koffie Bonen Bio

30,83 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Niet op voorraad
Organic Beans Koffie Bonen Bio
Merk
Wijnhuis
Organic Beans
Verkoopeenheid
Zak 1000 Gram
Productnummer
2010560
Alcoholpercentage: 0,0%
Biologisch
Productomschrijving Wijnomschrijving
Een heerlijke, duurzame koffie van 100% handgeplukte koffiebonen. Organic Coffee by Verdi Organic Coffee by Verdi is een luxe blend met zorgvuldig geselecteerde espressobonen. Het Fairtrade label garandeert dat de koffie voor een eerlijke prijs is gekocht van corporaties van boeren in ontwikkelingslanden en tegelijkertijd ook een bijdrage levert aan betere leef- en werkomstandigheden voor de boeren. Tijdens het verbouwen worden geen chemische pesticiden gebruikt. Dit is niet alleen goed voor mens en omgeving, maar geeft de bonen in deze blend ook een unieke velvet finish. Het resultaat is een espresso in zijn puurste vorm.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag