Veuve Clicquot Brut Rose

Veuve Clicquot Brut Rose

53,37 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Niet op voorraad
Veuve Clicquot Brut Rose
Merk
Wijnhuis
Veuve Clicquot
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0930603
Frankrijk - Champagne
Chardonnay Pinot Noir
Alcoholpercentage: 12,5%
Elegant
Levendig
Droog
Zacht
Zwavel
Productomschrijving Wijnomschrijving
In de Veuve Clicquot Ponsardin Brut Rosé overheerst de Pinot Noir met 50% tot 55%. Hierdoor wordt de kenmerkende intensiteit van het huis van Cliquot aan de champagne toegevoegd. Een percentage Chardonnay van 28% tot 33% geeft de Rosé champagne finesse en elegantie. Tot slot wordt er 15% tot 20% Pinot Meunier gebruikt om de champagne te vervaardigen. Om de champagne af te maken zitten er nog reserve wijnen, zowel rode als witte, in deze champagne. Wijnen van topkwaliteit zodat de naam van het huis hoog gehouden wordt. De champagne heeft een prachtige, diepe, koperroze kleur met een energieke mousse van kleine sparkelende belletjes. Deze heerlijk Rosé champagne kenmerkt zich door de heerlijke fruitexpressie. Geuren van klein rood fruit, kersen en vooral frambozen.
Ingrediënten

Bevat: SULFIETEN

Allergenen
  • Zwavel
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag