Welsh Brothers Madeira Medium

Welsh Brothers Madeira Medium

8,35 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Welsh Brothers Madeira Medium
Merk
Wijnhuis
Welsh Brothers
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0910283
Portugal
Alcoholpercentage: 17,0%
Fruitig
Levendig
Vol
Zoet
Intens
Zwavel
Productomschrijving Wijnomschrijving
Volle rode Madeira wijn, een hartstikke fijne en goede wijn. Wie denkt dat de Madeira wijnen alleen voor in de keuken zijn, zit er goed naast. Een bewijs hiervan is de Welsh Brothers. Deze zeer lang houdbare wijn heeft een licht droge en een zacht zoetige smaak en wordt gemaakt van de Tinta Negra druif. De Madeira wijn komt van het Portugese eiland Madeira en wordt daar op speciale wijzen geproduceerd. Madeira ligt in de Atlantische Oceaan 1000km ten zuidwesten van de Portugese kust en 700km ten westen van Afrika. Een schitterend eiland met een zeer mild klimaat.
Allergenen
  • Zwavel
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag